مغز گردوی دندانه خام
مغز گردوی دندانه خام، انتخابی مناسب برای صبحانه، آشپزی و شیرینیپزی است. امروزه اغلب افراد به اهمیت تغذیه مناسب در سنین مختلف پی بردهاند. مصرف این مغز مقوی بهصورت روزانه، از بروز بیماریهای قلبی و سرطان پیشگیری کرده و تاثیر مثبتی در بهبود عملکرد مغز افراد دارد.
خوشبختانه چربی موجود در مغز گردو نهتنها سلامت افراد را به خطر نمیاندازد، بلکه منبع بسیار غنی از امگا۳ بوده و به کاهش فشار خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک میکند.
بیشک خرید و مصرف این مغز باارزش باید با دقت فراوان و از برندهای معتبر صورت پذیرد.
مغز گردوی دندانه خام سیترونو: مزایا و ویژگی
اغلب افراد با گردو آشنایی دارند اما تشخیص گردوی تازه و باکیفیت از میان نمونههای متنوع موجود در بازار کاری دشوار بوده و به تخصص و تجربه در این زمینه نیاز دارد.
نگهداری گردو با پوست کار نسبتا سادهای بهنظر میرسد اما جداسازی آن از پوست خصوصا در برخی نمونهها کاری طاقتفرسا است. بر این اساس اغلب ما خرید مغز گردو را به گردوی درسته ترجبح میدهیم. اما اگر گردوی مغزشده در شرایط مناسب نگهداری و توزیع نشود، در مدت کوتاهی رنگ آن تغییر کرده و کپک میزند.
بنابراین خرید گردو از شرکتهایی که محصولات خود را در بستهبندیهای مناسب نگهداری و عرضه میکنند اهمیت زیادی دارد. امروزه بستهبندی مواد غذایی بهعنوان یکی از مهمترین مراحل تولید بهشمار میرود.
برخی برندها از مواد نگهدارنده برای تازه نگه داشتن خوراکیها استفاده میکنند. گرچه مصرف این مواد از فساد مواد غذایی پیشگیری میکند، اما به دلیل مضراتی که برای سلامتی افراد دارد استفاده آنها از طرف سازمان غذا و دارو محدود شده است.
همانطور که میدانیم اکسید شدن چربیهای طبیعی مهمترین عامل فساد مواد غذایی است. استفاده از جاذبهای اکسیژن در شیوههای نوین بستهبندی، موجب کاهش غلظت آن شده و از فساد خوراکیها پیشگیری میکند.
برند سیترونو مغز گردوی دندانه خام را که یکی از چربترین نمونههای گردو بهشمار میرود، با استفاده از شیوههای مدرن بستهبندی و به بازار مصرف ارائه میکند. در این روش محصولات غذایی در کیسههای پلیمری نفوذناپذیر نسبت به اکسیژن و رطوبت به کمک مواد جاذب اکسیژن نگهداری میشوند.
محصولی متناسب با انتخاب شما یافت نشد